Ասկերանի շրջանի Ծաղկաշատ գյուղում Նիկոլ Դումանի տուն-թանգարանի բակի ամեն մի անկյունում սաջի վրա կանայք ժինգալով հաց էին պատրաստում: Արցախի ամեն մի շրջան ժինգալով հացի իր ուրույն բաղադրատոմսն ունի: Նրանցից յուքանչյյուրը վստահեցնում է, որ հենց իրենց շրջանին է ամենհամովը և իսկականը: Արցախում առաջին ժինգալով հացի փառատոնի հյուրերն էլ, չցանկանալով վիրավորել որևէ մի շրջանի, շրջել են տաղավարներով և համտեսել արցախյան ավանդական ուտեստը ղարբաղյան կարմիր գինով ու թթվով:
Եթե գտել եք վրիպակ, ապա այն կարող եք ուղարկել մեզ՝ ընտրելով վրիպակը և սեղմելով CTRL+Enter
Մեկնաբանել